Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Základka – Dušan Myslík

23. 08. 2012 | Základka postavy
Matikář Dušan Myslík je prototyp plejboje a sukničkáře. Nemůže si pomoct, musí sbalit každou sukni, která projde kolem. A pak neví, jak se jí zbavit. Průběžně se snaží rozejít i s kolegyní Alicí, která mu v domnění, že jsou nerozlučný pár, neustále nadbíhá. Dušana Myslíka si zahrál Jiří Langmajer.

Seriál Základka – Dušan Myslík alias Jiří Langmajer:


Jiří Langmajer se narodil 3. 6. 1966 v Plzni. Vystudoval Pražskou konzervatoř. Hostoval na různých scénách, řadu let byl v angažmá v Divadle pod Palmovkou, kde ho stále můžeme vidět v inscenacích Oidipús vladař a Mefisto. V roce 2000 získal za roli Caliguly Cenu Thálie pro umělce do 33 let. V Divadle Palace účinkuje v Pohleď a budeš udiven, A do pyžam! a Líbánky.

Seriál Základka – Dušan MyslíkSeriál Základka – Dušan Myslík















V rámci Letních shakespearovských slavností hrál v Králi Learovi, Večeru tříkrálovém nebo Hamletovi. Letos ho můžeme vidět v Richardu III. Televizní role: Třetí patro, Bylo nás pět, Vlak dětství a naděje, Zámek v Čechách, Zdivočelá země, Trampoty pana Humbla, Hotel Herbich, Ani svatí, ani andělé, In nomine patris, Devatenáct klavírů a dalších.

Do povědomí filmových diváků vstoupil rolí ve snímku Copak je to za vojáka? Zahrál si rovněž ve filmech Kluk za dvě pětky, Krajina s nábytkem, Proč?, Návrat idiota, Král sokolů, Snowboarďáci, Milenci a vrazi, Pravidla lži, Na vlastní nebezpečí, Doktor od jezera hrochů, Hranaři. V současnosti natáčí film Všiváci. Je ženatý, má dvě dcery.

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Základka – Dušan Myslík:

Seriál Základka – Dušan Myslík
Seriál Základka – Dušan Myslík
Seriál Základka – Dušan Myslík
Seriál Základka – Dušan Myslík
Seriál Základka – Dušan Myslík
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles