Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Základka – Jiří Langmajer

23. 08. 2012 | Základka herci
Jiří Langmajer se narodil 3. 6. 1966 v Plzni. Vystudoval Pražskou konzervatoř. Hostoval na různých scénách, řadu let byl v angažmá v Divadle pod Palmovkou, kde ho stále můžeme vidět v inscenacích Oidipús vladař a Mefisto. V roce 2000 získal za roli Caliguly Cenu Thálie pro umělce do 33 let.

V Divadle Palace účinkuje v Pohleď a budeš udiven, A do pyžam! a Líbánky. V rámci Letních shakespearovských slavností hrál v Králi Learovi, Večeru tříkrálovém nebo Hamletovi. Letos ho můžeme vidět v Richardu III. Televizní role: Třetí patro, Bylo nás pět, Vlak dětství a naděje, Zámek v Čechách, Zdivočelá země, Trampoty pana Humbla, Hotel Herbich, Ani svatí, ani andělé, In nomine patris, Devatenáct klavírů a dalších.

seriál Základka – Jiří LangmajerSeriál Základka – Jiří Langmajer















Do povědomí filmových diváků vstoupil rolí ve snímku Copak je to za vojáka? Zahrál si rovněž ve filmech Kluk za dvě pětky, Krajina s nábytkem, Proč?, Návrat idiota, Král sokolů, Snowboarďáci, Milenci a vrazi, Pravidla lži, Na vlastní nebezpečí, Doktor od jezera hrochů, Hranaři. V současnosti natáčí film Všiváci. Je ženatý, má dvě dcery.

Seriál Základka – Jiří Langmajer alias Dušan Myslík:


Matikář Dušan Myslík je prototyp plejboje a sukničkáře. Nemůže si pomoct, musí sbalit každou sukni, která projde kolem. A pak neví, jak se jí zbavit. Průběžně se snaží rozejít i s kolegyní Alicí, která mu v domnění, že jsou nerozlučný pár, neustále nadbíhá.

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Základka – Jiří Langmajer:

Seriál Základka – Jiří Langmajer
Seriál Základka – Jiří Langmajer
Seriál Základka – Jiří Langmajer
Seriál Základka – Jiří Langmajer
Seriál Základka – Jiří Langmajer
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice