Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Základka – Lukáš Hejlík

23. 08. 2012 | Základka herci
Lukáš Hejlík se narodil 27. 1. 1980 a vyrůstal v Cítolibech u Loun. Vystudoval Vyšší odbornou hereckou školu v Praze. Byl v angažmá v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích a v Městském divadle v Brně, hostoval i v Opavě. Na filmovém plátně debutoval v roce 2007 ve snímku Crash Road. Popularitu mu přinesl primácký seriál Ošklivka Katka.

Mohli jsme ho vidět i v seriálech Četnické humoresky, Dobrá čtvrť II, Aféry, Okno do hřbitova, Terapie a dalších. Lukáš je autorem kultovního projektu LiStOVáNí, v němž spolu s dalšími herci předvádí vybrané knihy na jevišti ve formě čteného divadla.

Seriál Základka – Lukáš HejlíkSeriál Základka – Lukáš Hejlík















S projektem jezdí po republice i Slovensku a letos za něj získal cenu Nadace Českého literárního fondu za mimořádný přínos v oblasti propagace knižní kultury. Dříve se také věnoval práci v Českém rozhlase 3 – Vltava, festivalu Hip Hop Kemp a psal pro časopis BBaRáK, jehož byl spoluzakladatelem. Moderuje řadu společenských akcí.

Lukáš je rozvedený a má dceru. S přítelkyní žijí střídavě v Praze a na chalupě v Říčkách u Brna, kde chovají ovce a pokoušejí se o maximální soulad s přírodou. Říká, že má v životě dva koníčky – knihy a ovce.

Seriál Základka – Lukáš Hejlík alias Roman Sivý:


Novou posilou sboru je Roman Sivý, držitel ceny Zlatý Ámos a podle ředitelova mínění Rolls-Royce mezi učiteli. Má aprobaci výtvarná výchova a občanská nauka. Do něj je pro změnu zamilovaná kolegyně Kamila. Netuší, že ženy jsou to poslední, co Romana zajímá.

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Základka – Lukáš Hejlík:

Seriál Základka – Lukáš Hejlík
Seriál Základka – Lukáš Hejlík
Seriál Základka – Lukáš Hejlík
Seriál Základka – Lukáš Hejlík
Seriál Základka – Lukáš Hejlík
Seriál Základka – Lukáš Hejlík
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda