Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Základka – Vanda Hybnerová

23. 08. 2012 | Základka herci
Vanda Hybnerová se narodila 30. 9. 1968 v Praze. Vystudovala fotografii na grafické škole a poté DAMU. Hostovala například v Divadle na Vinohradech, v Národním divadle, v Činoherním klubu, v Divadle v Řeznické, ve Švandově divadle, byla členkou Divadla Komedie.

V roce 2004 získala cenu Thálie za ženský herecký výkon v inscenaci Důkaz v Divadle v Řeznické. Momentálně ji můžeme vidět například ve Stavovském divadle v inscenaci Mikve, v Dejvickém divadle v Modrovousovi, v Divadle Palace v inscenacích Prachy!!!, Smrtelná vražda a Miláček Anna.

Seriál Základka – Vanda HybnerováSeriál Základka – Vanda Hybnerová















V Divadle Bolka Polívky
účinkuje v představení Pokoj, které zároveň režírovala (je i autorkou výpravy). Filmové role: Divoké včely, Štěstí, Taková normální rodinka, Piko atd. Televizní role: Stříbrná vůně mrazu, Poslední kouzlo, Na vlky železa, Zasaženi bleskem, Sejít z cesty atd.

Seriálové role: Bazén, Letiště a jiné. Vanda se před pár lety s rodinou odstěhovala na Vysočinu, kde má koně, psy a další zvířata. Jednou by si ráda zahrála s Johnny Deppem. Jejím manželem je herec Saša Rašilov, s nímž má dcery Josefínu a Antonii.

Seriál Základka – Vanda Hybnerová alias
Alice Fikejzová:


Alice Fikejzová je pragmatická a praktická češtinářka. Rozum jí vynechává jen v případě, že je v blízkosti Dušan, do kterého je zamilovaná a s nímž má jakýsi vztah nevztah. Nervy také ztrácí pokaždé, když za ní přijede matka a spustí litanii, že by už měla myslet na vdavky.

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Základka – Vanda Hybnerová:

Seriál Základka – Vanda Hybnerová
Seriál Základka – Vanda Hybnerová
Seriál Základka – Vanda Hybnerová
Seriál Základka – Vanda Hybnerová
Seriál Základka – Vanda Hybnerová
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle