Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš

12. 10. 2012 | Základka díly
8. díl seriálu Základka nese název Školou chodí Mikuláš. Blíží se čas každoroční mikulášské besídky. Učitelé si losují, kdo dá komu ze svých kolegů dárek. Proč se všichni bojí, aby nemuseli vymýšlet dárek pro Rózu? Evžen už má dost narážek na svou blbost a nechá si udělat IQ test.

Výsledky tvrdí, že má IQ 141. Jak je to možné? Že by Evžen podváděl? Mezi učiteli nastane panika. Školník Alois nemůže najít jejich mikulášské převleky. V čem učitelé nakonec vystoupí? A kdo prožije po mikulášské besídce druhé Vánoce?

Základka 8. díl - Školou chodí MikulášZákladka 8. díl -  Školou chodí Mikuláš:

Blíží se čas každoroční mikulášské besídky. A učitelský sbor se na ni těší možná víc než jejich žáci. Učitelé si losují, komu ze svých kolegů dá kdo dárek. A všichni se modlí, ať si nevytáhnou Rózu.

Ta má totiž fobii z Vánoc, proto je toto slovo v učitelském sboru zakázané a proto si dárky navzájem rozdávají právě během mikulášské besídky. Černý Petr letos padne na Romana, kterého všichni litují. Jaký dárek Roman pro Rózu vymyslí?

Evžen už měl v 8. dílu seriálu Základka dost narážek na svou blbost a nechal si udělat IQ test. K údivu všech mu přijde dopis, v němž se píše, že má IQ 141. Nikdo z kolegů nechápe, jak mohl Evžen testem vůbec projít. Že by podváděl? Róza a Zola mu dávají různé testy, které jen potvrzují jejich domněnku, že se někde stala chyba.

Pak ale dají Evženovi do ruky Rubikovu kostku. Evžen ji složí za pár vteřin a nikomu se nepodaří jeho čas trumfnout. Najdou se i tací, kteří ji nesloží ani za několik hodin. Komu Rubikova kostka totálně srazí sebevědomí?

Ztracené mikulášské kostýmy v 8. dílu seriálu Základka. K mikulášské besídce patří i kostýmy, které se ale letos někam ztratily. A školník Alois je zaboha nemůže najít. Když se mu to stále nedaří, zbaběle uteče a nechá učitele, ať si nějak poradí. Těm nezbude nic jiného, než si kostýmy někde půjčit.

Jenže kostýmy Mikulášů a čertů jsou rozebrané, takže učitelský sbor musí nakonec před dětmi vystoupit v hodně směšných převlecích. Mikulášská besídka se přesto vydaří a všichni se dobře baví. Když skončí, přichází čas na rozdávání dárků. Co Roman nakonec vymyslel pro Rózu? A pro koho mikulášská besídka skončí jako druhé Vánoce?  

Sledujte 8. díl seriálu Základka v pátek 12.10. 2012
ve 21.15 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš:

Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
Základka 8. díl - Školou chodí Mikuláš
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tenhle seriál nesleduju.Viděla jsem 1.díl a nijak mě nenalákal.Už je těch seriálů nějak moc a nejde sledovat všechno.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice