Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter

27. 09. 2012 | Základka díly
6. díl seriálu Základka vysílaný v pátek 28.9. 2012 nese název V nouzi poznáš charakter. Alice začala randit s Filipem Mrkvičkou z konkurenční školy, kterého potkala v kině. Dušan se užírá žárlivostí a Grepl obavami. Mrkvička je zástupce ředitele z Jihu.

Co když Alici sbalil jen proto, aby vyzvídal? Grepl musí na pár dní do nemocnice a učitelé se mylně domnívají, že má leukémii. Ve světle těchto informací se Alice rozhodne řediteli vyhovět a vytáhnout z Mrkvičky, co má za lubem. Kde se špionážní akce odehraje a jakou roli v ní sehrají plyšový medvídek a kachnička do vany?

Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakterAlice se konečně v 6. dílu seriálu Základka cítí jako v sedmém nebi. Alice začala randit s Filipem Mrkvičkou z konkurenční školy, kterého potkala v kině. Takže vztah s Dušanem je pro ni definitivně minulost. Momentálně se cítí jako v sedmém nebi. Mrkvičku nemusí uhánět, roztlačovat jeho auto, a když ji pozve na večeři, nemyslí tím, že si dají bagetu.

Její nový objev samozřejmě leží Dušanovi v žaludku. Strašně žárlí. Ale se vztahem nesouhlasí ani ředitel Grepl. Mrkvička je zástupce ředitele u konkurence. Co když Alici sbalil jen proto, aby získal informace?

O tom, jestli Grepl umírá, se bude dohadovat celý učitelský sbor již v 6. dílu seriálu Základka. Grepla navštíví paní z registru dárců kostní dřeně. Kdysi se do něj nechal zapsat, aby pomohl manželce, která měla leukémii. Jeho snaha byla bohužel marná, ale v registru zůstal. Teď si jej lékaři vyžádali. Grepl ve škole oznámí, že musí na pár dní do nemocnice kvůli kostní dřeni.

Ostatní učitelé si to ale špatně vyloží. Myslí si, že má Grepl leukémii a umírá. Každý se mu snaží nějak pomoct. Zola s manželkou Libuší se nabídnou, že pohlídají jeho syny. Jakou oběť přinesou Roman s Kamilou a Evženem? A co se Kamila při té příležitosti dozví?

Špionážní akce v 6. dílu seriálu Základka. Ke šlechetným gestům se připojí i Alice. Když je na tom Grepl tak špatně, souhlasí, že se pokusí z Mrkvičky vytáhnout něco o konkurenční škole. Pozve tedy Filipa do školní sauny. Špionážní akce se daří jen do chvíle, než Greplovi s Dušanem dojde, že informace opravdu tahá hlavně Mrkvička z Alice.

A že si jejich rozhovor nahrává. Dušan neváhá s nasazením vlastního života zakročit. Jak akce dopadne? A jakou úlohu v ní sehrají plyšový medvídek a kachnička do vany?

Sledujte 6. díl seriálu Základka v pátek 28.9. 2012
ve 21.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter:

Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
Základka 6. díl - V nouzi poznáš charakter
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle