Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Základka – Kamila

23. 08. 2012 | Základka postavy
Kamila, která učí přírodopis, je naivní a romantická holka s velmi nízkým sebevědomím. Slzy jí vstoupí do očí pokaždé, když na ni někdo zvýší hlas. Věří na osudovou lásku, kterou si promítla do bývalého spolužáka a v současnosti kolegy Romana. Jenže mu neumí dát najevo své city. Trápí se a situaci donekonečna rozebírá s podobně „postiženou“ Alicí.  Kamilu hraje Barbora Poláková.

Seriál Základka – Kamila alias Barbora Poláková:


Barbora Poláková
se narodila 3.10.1983 v Kolíně. V dětství se věnovala krasobruslení, gymnastice, hrála na klavír, pak začala chodit do divadelního kroužku a nakonec vystudovala DAMU. Momentálně ji můžeme vidět v Divadle na Vinohradech v inscenaci Mocná Afrodité.

Seriál Základka – KamilaSeriál Základka – Kamila















Ve Švandově divadle v Románu pro ženy, v MDP ve hrách Pan Kaplan má třídu rád a Monthy Pythoův létající cirkus, v A Studiu Rubín v inscenacích Med, Svrbí a Blonďatá bestie II, v Divadle Letí v inscenaci Rozhovory s Astronauty a na dalších scénách. 

Hrála ve filmech František je děvkař, Kráska v nesnázích, Svatá čtveřice. Televizní role: Cyklus Soukromé pasti, Živnostník, seriály Dobrá čtvrť, Dokonalý svět, Okresní přebor, pohádka Micimutr atd.

V poslední době se věnuje hlavně hudbě. Po valentýnské písni Kráva a duetu s Davidem Kollerem Sami, přišla s novou letní písní Pas. Hraje na několik hudebních nástrojů, má ráda hory a snowboard, brzy by chtěla vylézt na Mont Blanc.

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Základka – Kamila:

Seriál Základka – Kamila
Seriál Základka – Kamila
Seriál Základka – Kamila
Seriál Základka – Kamila
Seriál Základka – Kamila
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle