Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Základka – Zdeněk Grepl

23. 08. 2012 | Základka postavy
Ředitel Zdeněk Grepl je vdovec, který pro školu cedí krev. Což se odrazilo na výchově jeho synů Viktora a Huga. Jsou to spratci k pohledání, postrach učitelů. Kdykoli si to jejich otec připustí, přepadne ho pořádná deprese. Mnohem větší starost mu ale dělá konkurenční škola ZŠ Jih, s jejímž ředitelem neustále soupeří. Zdeňka Grepla hraje Bob Klepl.

Seriál Základka – Zděnek Grepl alias Bob Klepl:


Bob Klepl
se narodil 31. 3. 1958 v Moskvě. Vystudoval DAMU. Začínal v divadle v Chebu, později působil ve spolku Kašpar, Divadle Komedie a Divadle Na zábradlí. Momentálně jej můžeme vidět v rámci Metropolitního léta hereckých osobností na Letní scéně Vyšehrad v inscenaci Kutloch aneb I muži mají své dny.

Seriál Základka – Zdeněk GreplSeriál Základka – Zdeněk Grepl















V Divadle Na zábradlí hraje v hořké komedii Louis a Louisa, v divadle Kalich v komedii Je úchvatná a v hudebních komediích Láska naruby a Zločin v Posázavském Pacifiku.

Velkou popularitu mu přinesla soutěž Hádej, kdo jsem, v níž účinkoval jako jeden z porotců. V televizi jsme ho také viděli v seriálech To jsem z toho jelen, Velmi křehké vztahy, Letiště, Dobrá čtvrť, Cesty domů a další.

Filmové role: Báječná léta pod psa, Oběti a vrazi, Archa pro Vojtu, Pupendo, Mazaný Filip, Snowboarďáci, Revizor, Účastníci zájezdu, Westernstory atd. Bob Klepl rád cestuje a maluje. Je rozvedený, má syna Tomáše a dceru Kláru.

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Základka – Zdeněk Grepl:

Seriál Základka – Zdeněk Grepl
Seriál Základka – Zdeněk Grepl
Seriál Základka – Zdeněk Grepl
Seriál Základka – Zdeněk Grepl
Seriál Základka – Zdeněk Grepl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !