Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka - 1. díl - A je to tady

23. 08. 2012 | Základka díly
Základní škola Sever je na první pohled škola jako každá jiná. Jen její učitelský sbor má poněkud svérázný smysl pro humor. Víc než výsledky studentů pedagogy například zajímá, kdo má nejdelší penis v českém šoubyznysu.

Co se bude dít, až ředitel zruší všechny kabinety a posadí pestrou směsici lidí, kteří se několikrát denně pohádají a neustále se o něco sázejí, do společné sborovny? I o tom je seriál Základka, jehož 1. díl s názvem A je to tady uvidíte 27.8. 2012 v 21.20 na Prima family.

Základka - 1. díl - A je to tadyNový seriál Základka - 1. díl A je to tady:


Ředitel Grepl (Bob Klepl) se těší na nový školní rok víc než prvňáček. Má totiž pro své ovečky hned několik překvapení. Je konec šedým kamrlíkům, všichni budou sedět v jedné moderně vybavené sborovně, kde k sobě budou mít konečně lidsky blíž. Ředitel je bohužel jediný, kdo si to opravdu myslí. Zeměpisářka Róza Vodičková (Taťjana Medvecká) má podobný pocit jako v létě v osmašedesátém. To taky nevěřila vlastním očím.

Češtinářka Alice (Vanda Hybnerová) zrušené kabinety neřeší. Rozešla se s přítelem a má teď jedinou starost: Jak dát kolegovi – matikáři Dušanovi (Jiří Langmajer) – najevo že je pro něj konečně volná. Ještě že má na svěřování dobrou kamarádku. Je to přírodopisářka Kamila (Bára Poláková). Dějepisář Zola (Oldřich Navrátil), který každý školní rok začíná v nějakém historickém kostýmu a letos přišel převlečený za egyptského faraona, má také úplně jiné starosti. Ředitel mu ve vzteku zlomil rekvizitu. A řekl, že kostým Jánošíka byl loni lepší.

1. díl seriálu Základka přinese i nehodu. Zatímco se učitelský sbor dohaduje ve sborovně, ke škole míří pohledný mladý muž. Pohledný je jen do chvíle, než ho nevrlý školník Alois (Ondřej Malý) polije červenou barvou. Zřízenec ho zavede do svého kumbálu, kde mu půjčí nějaké oblečení. Také se z něj snaží smýt barvu toluenem, což má jediný výsledek – mladý muž upadne do mdlob.

Základka - 1. díl - A je to tadyVe sborovně zatím postupuje seznamování s novým prostorem. Když ředitel pochopí, že sborovnou podřízené neokouzlil, snaží se je usmířit alespoň novým kávovarem. Jenže tělocvikáři Evženovi (Tomina Jeřábek) jsou nová sborovna i moderní kávovar úplně jedno.

Dorazí také nahluchlý učitel Oktábes (Ladislav Trojan), který si nepamatuje, že loni odešel do důchodu, a proto se vrací. Ředitelův vysněný první den se hroutí. Zachránit ho může jen Roman Sivý (Lukáš Hejlík), nová posila učitelského sboru, držitel ceny Zlatý Ámos a podle ředitele Rolls-Royce mezi učiteli. Jenže… Kde vězí?

Nový seriál Základka - 1. díl A je to tady uvidíte
27.8. 2012 v 21.20 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !