Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka - 2. díl - Proslov

3. 09. 2012 | Základka díly
Co nabídne 2. díl nového seriálu Základka? Zolova žárlivá manželka Libuše dorazí do školy právě ve chvíli, kdy její manžel stojí těsně u Rózy a marně hledá v jejím oku ječné zrno. Libuše ztropí patřičnou scénu. O co požádá nejvyššího? Grepl narazí před školou na ředitele konkurenční základní školy Jih a dozví se, že do jedné ze škol má v první školní den dorazit prezident. Grepl má jasno – musí to být k nim. U které budovy nakonec prezidentská kolona zastaví?

Základka 2. díl - na co se můžete těšit?


Zolova žárlivá manželka Libuše dorazí do školy pod průhlednou záminkou, že nese manželovi do kabinetu vyžehlené závěsy. Hned na chodbě ale spatří svého muže v těsné blízkosti Rózy – hledá jí v oku ječné zrno. Libuše ztropí scénu a jde si stěžovat řediteli. Žádá okamžité zrušené společné sborovny a znovuzavedení kabinetů. Kdo její rozhovor s ředitelem vyslechne?

Základka - 2. díl - Proslov2. díl seriálu Základka přinese důležitou informaci. Ředitel Grepl nemá čas rozjímat, zda bylo zavedení společné sborovny chybou či nikoli. Před školou potká ředitele konkurenční základní školy Jih, který mu sdělí zdrcující informaci. Do jedné ze škol se v první školní den chystá na návštěvu sám prezident. Ale není rozhodnuto, do které. Grepl má jasno. Prezident musí přijet k nim, na Sever. Udělají pro to všechno.

Sivý se skamarádil s Dušanem, který si z něj udělal prostředníka. Svěřuje se mu, že si není tak úplně jistý, jestli před prázdninami něco neměl s Alicí. Netuší, že ženy jsou opravdu to poslední, co pohledného Sivého zajímá. Na Sivém vyzvídá i Alice. „Nenápadně“ mu prozradí, že spala s Dušanem a že jsou téměř ideální dvojice. Když se to Dušan od Sivého dozví, chytá se za hlavu. Jak se z tohohle jenom vykroutí?

V 2. dílu seriálu Základka není učitelský sbor z vidiny návštěvy prezidenta nijak nadšený. Kromě Rózy, která – jak se ukáže – je jeho fanatická obdivovatelka. Grepl ale nechce slyšet žádné zpátečnické námitky. Chce mozkovou bouři nápadů, jak během dvou dnů vyzdobit školu a jaký připravit program, aby prezidenta patřičně uvítali. Podaří se jim to? A jak návštěva hlavy státu na základní škole Sever nakonec dopadne?

2. díl seriálu Základka již
v pondělí 3. září ve 21.20 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka - 2. díl - Proslov:

Základka - 2. díl - Proslov
Základka - 2. díl - Proslov
Základka - 2. díl - Proslov
Základka - 2. díl - Proslov
Základka - 2. díl - Proslov
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !