Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka - 3. díl - Kauza Oktábes

7. 09. 2012 | Základka díly
3. díl seriálu Základka s názvem Kauza Oktábes přinese nečekané zvraty. Zolova žárlivá manželka Libuše splnila svou hrozbu a na školu poštvala audit, který sama vede. Mnohem víc než dlažba na chodbách ji ale zajímá, jestli po Zolovi nepokukují jeho kolegyně.

Jak audit dopadne? Roman Sivý má problém – na jeho hodinách výtvarné výchovy se stále objevuje Oktábes, který se nechce smířit s tím, že už na škole neučí. Jak se ho Roman nakonec zbaví? O Róze všichni vědí, že si ví rady v každé situaci. Jaké jiné schopnosti Róza prokáže a čím kolegy ještě překvapí?

3. díl seriálu Základka nese název Kauza Oktábes:


Základka - 3. díl - Kauza OktábesZolova žárlivá manželka Libuše splnila svou hrozbu a poštvala na školu audit, který sama vede. Když zjistí, v jakém stavu má ředitel účetnictví, málem ji raní mrtvice. Libuši ale stejně víc než nová dlažba na chodbách zajímá, jestli náhodou její muž nepokukuje po mladých kolegyních. Když si všechny prohlédne a ujistí se, že ony svou pozornost zaměřují jinam, uklidní se a audit uzavře. S jakým výsledkem?

Zbaví se učitel ve 3. dílu seriálu Základka známého Oktábese? Nový učitel Roman Sivý má při hodinách výtvarné výchovy zásadní problém. Na jeho hodinách se pokaždé objeví učitel Oktábes, který nehodlá přijmout fakt, že je v důchodu a na škole už neučí. Romana pokaždé vykáže od tabule a sám se ujme výuky. Romanovi nepomůže ani to, že před ním s žáky uteče do jiné učebny. Pak ale dostane nápad jak na Oktábese vyzrát. Co vymyslí a jakou úlohu v této lsti sehraje kolega Zola?

3. díl seriálu Základka odhalí škodolibost Dušana. Dušan si vystřelí z Rózy s Kamilou, když jim vymění mapy. Škodolibá radost z trapasu, který jim způsobil, mu ale dlouho nevydrží. Pořád se marně snaží nějak slušně se zbavit Alice. Jeho poslední pokus totiž Alice pochopila naprosto opačně a je přesvědčená o tom, že s Dušanem chodí. A Dušan neví, co má dělat. Říct drsnou pravdu jí nedokáže. Pak se odhodlá k poslednímu pokusu situaci Alici vysvětlit. Jak tento pokus dopadne?

O Róze všichni kolegové vědí, že si ví rady v každé situaci a zvládne jakýkoliv úkol, který jí ředitel uloží. Dá stydlivé Kamile lekci asertivity. Dokáže nastolit řád v ředitelově chaotickém účetnictví. Skvěle hraje volejbal, takže kdo ji má v týmu, pokaždé vyhraje. Jaké jiné schopnosti Róza prokáže a čím kolegy ještě překvapí?

Sledujte 3. díl seriálu Základka
v pátek 7. 9. 2012 ve 21.05 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka - 3. díl - Kauza Oktábes:

Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
Základka - 3. díl - Kauza Oktábes
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !