Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí

20. 09. 2012 | Základka díly
5.díl seriálu Základka nese název Ochrana člověka za mimořádných událostí. Zola se nechá uprosit krásnou slečnou, aby jí doma pomohl vyřešit problém s tekoucí vodou. Ukáže se ale, že je to jenom poťouchlá past od ředitele Grepla.

Kdo další do ní ještě spadne? Roman začíná mít problémy s Kamilou, která mu klade divné otázky. Je přesvědčený o tom, že je lesbička. Dušan mu to vyvrací. Jak se oba přesvědčí o Kamilině sexuální orientaci?

Základka 5. dílV 5. dílu seriálu Základka se dozvíte, jak se bránit násilníkům. Zolu před školou odchytí krásná slečna a poprosí ho, jestli by jí doma nepomohl vyřešit problém s tekoucí vodou. Zola se nechá za pár bonbonů přesvědčit a jde ke slečně domů. Tam na něj ale čeká ředitel Grepl.

Všechno byla jen past, aby ředitel zjistil, jak se jeho učitelský sbor chová v případě mimořádných událostí a jestli je vhodným příkladem pro žáky. Protože Zola není zdaleka jediný, kdo v tomto poťouchlém testu neobstál, Grepl se rozhodne uspořádat o víkendu pro učitele školení. Jeho součástí jsou i instruktážní videa, jak se bránit násilníkům a úchylákům. Jak dopadne natáčení a jakou roli při něm budou hrát hasiči?

Na Alici čeká v 5. dílu seriálu Základka vysílaném 21.9. 2012 rozchod. Na bonbóny od cizího muže, kterému za ně dala své telefonní číslo, se nechá nalákat i Alice. A to se vůbec nelíbí Dušanovi, který se s ní pohádá a vzápětí rozejde.  Místo, aby měl ze sebe radost, dojde mu, že o Alici vlastně stojí.

Ačkoliv s ní původně ani chodit nechtěl, teď ji chce získat zpět. Alice je z rozchodu nešťastná, ale jen do chvíle, než se dozví, že Dušan se s ní chtěl rozejít už dávno, jen nevěděl, jak to má udělat. A než se vypraví do kina. Koho tam Alice potká?

Jak Roman zjistí, že Kamila není lesbička? Sledujte 5. díl seriálu Základka. Také Roman má jeden velký problém. Neví, jak má komunikovat s Kamilou. Klade mu totiž divné otázky a on z nich začíná být trochu zoufalý. Proto si o Kamile myslí, že je lesbička. Dušan mu ale objasní, že Kamila se chová tak divně proto, že se jí Roman líbí.

Aby získali důkaz o Kamilině sexuální orientaci, vezmou jí z kabelky peněženku a podívají se, čí tam nosí fotku. Omylem ale zaloví v kabelce Rózy. Jak to Róze vysvětlí? A s kým nakonec půjde Kamila na rande?

Sledujte 5. díl seriálu Základka v pátek 21.9. 2012 ve 21.15
na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí:

Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí
Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí
Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí
Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí
Základka 5. díl - Ochrana člověka za mimořádných událostí
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !