Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka 9. díl – Chemie lásky

19. 10. 2012 | Základka díly
9. díl seriálu Základka vysílaný 19.10. 2012 nese název Chemie lásky. Dušan s Alicí se po mikulášské besídce dali znovu dohromady. Jejich milostné vrkání leze na nervy všem kolegům. Kdo to má s nimi v jedné sborovně vydržet? Ředitel Grepl se rozhodl posílit učitelský sbor o nového učitele chemie. Kolegové se křižují.

Jaký k tomu mají důvod? Na konkurzu se objeví také mladá a sexy chemikářka Nebeská. Grepl zjistí, že je to vnučka slavného chemika, který byl jeho velký vzor. Taky ale zastává názor, že chemii nemůže učit žena. Koho ředitel nakonec přijme?

Základka – 9. Díl – Chemie lásky:

Základka 9. díl – Chemie láskyDušan a Alice se po mikulášské besídce znovu dali dohromady a cítí se jako v sedmém nebi. Ale pro zbytek učitelského sboru je teď trávit čas ve sborovně peklo. Dušan s Alicí nepřetržitě vrkají, což kolegové dost těžko rozdýchávají. Dokonce se vsázejí, kdo s nimi ve sborovně vydrží pohromadě nejdéle.

Dušan a Alice navíc nabyli dojmu, že když jsou šťastní oni, stejně šťastní by měli být všichni kolem nich.  Začnou proto pracovat na štěstí Kamily a Romana. Každému z nich domluví schůzku s vhodným protějškem. Kdo na ni přijde a kdo ne? A jak domluvená rande dopadnou?

Ředitel Grepl se v 9. dílu seriálu základka dozví nečekanou zprávu. Ve funkci ředitele školy bude kvůli změně v zákoně o jeden rok méně. Pak musí své místo obhájit v konkurzu. U něj už dvakrát uspěl, ale to neznamená, že uspěje i napotřetí.

Aby se na výběrové řízení mohl co nejlépe připravit, rozhodl se učit už jen povinné hodiny a zbylé přenechat novému učiteli chemie. Všichni kromě Romana se křižují. Tohle už zažili. Ředitel má na chemikáře vysoké nároky a přijímací pohovor skoro vždy doprovázejí scény. Jak bude probíhat tentokrát?

Grepl
nejenže by své hodiny chemie nejraději nikomu nesvěřil, ale už vůbec by nedopustil, aby chemii učila žena. Chemikářka pro něj rovná se něco jako čarodějnice. Když se ale mezi uchazeči objeví mladá a sexy učitelka Nebeská, jejímž dědečkem byl ještě ke všemu Greplův velký vzor, ředitel rázem otočí. Což se samozřejmě nelíbí Róze, jež si na Grepla dělá nárok. A nemůže potřebovat, aby po škole chodila krasavice, která rozumí chemickým vzorcům. Koho Grepl nakonec přijme?

Sledujte 9. díl seriálu Základka v pátek 19.10. 2012
od 21.15 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka 9. díl – Chemie lásky:

Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
Základka 9. díl – Chemie lásky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka