Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka 7. díl - Homosexuál

5. 10. 2012 | Základka díly
7. díl seriálu Základka nese název Homosexuál. Do školy přišel anonym, že někdo z učitelů je homosexuál. Ředitel Grepl rozjede trapné pátrání nejen po zmíněném kolegovi, ale také po autorovi dopisu. Roman to psychicky nevydrží a přizná se, že hledá jeho.

Ředitel se rozhodne uspořádat pro rodiče osvětovou akci. Jak dopadne? Školník Alois je naštvaný. Někdo mu ve skleníku krade lilie a rododendrony a on chce odhalit viníka. Půjčí si špionážního medvěda, kterého měla Alice v sauně. Co všechno díky skryté kameře odhalí?  

Základka 7. díl - HomosexuálŘeditel Grepl se v 7. dílu seriálu Základka vrací z nemocnice a všichni ho vřele vítají. Za jeho nepřítomnosti totiž vedla školu Róza, která zavedla tak trochu diktátorský režim. Dny v kalendáři do jeho návratu si netrpělivě odškrtávali hlavně Zolovi.

To, že se ujali Greplových synů, si vyčítali hned v první minutě. Jsou rádi, že přežili, i když následky si ponesou ještě hodně dlouho. Co se v době Rózina vedení ve škole dělo? A co Greplovi synové provedli Zolovým? To se dozvíte v 7. dílu seriálu Základka.

Kdo je homosexuál? To se dozvíte v 7. dílu seriálu Základka. Grepla čeká hned po návratu jedna nepříjemná povinnost. Do školy přišel anonym, že někdo z učitelského sboru je homosexuál. Ředitel ve snaze zjistit pravdu rozjede trapné výslechy svých podřízených, během nichž postupuje stejně citlivě jako slon v porcelánu. Roman to psychicky nevydrží a přizná se, že tím hledaným je on. Ukáže se, že nikomu z kolegů to nevadí.

Ale ředitel ve snaze dokázat rodičům, že jeho škola je pokroková, dostane zničující nápad. Po třídních schůzkách uspořádá osvětovou přednášku na téma homosexualita, spojenou s projekcí filmu. Rodičům Romana představí, všechno se vysvětlí a všichni budou spokojeni. Grepl netuší, jak moc se mýlí. Jak osvětová akce dopadne a co všechno během ní vyjde najevo?

Dušan uplácí v 7. dílu nového televizního seriálu Základka Alici kytkami. Chce, aby přestala trucovat a vrátila se k němu. Alice si jeho pozornosti užívá a Dušana si pěkně vychutnává, ale vracet se k němu zatím nechce. Problém je, že Dušan kytky nekupuje, ale krade je ve skleníku školníka Aloise. Ten už má krádeží dost a rozjede pátrací akci po zlodějích svých lilií a rododendronů.

Použije k tomu špionážního medvěda, kterého měla Alice s sebou v sauně při schůzce s Mrkvičkou. Alois pomocí skryté kamery zdokumentuje nejen Dušana, ale i spoustu dalších situací, které měly zůstat utajené. Kdo všechno do skleníku ještě chodil?

Sledujte 7. seriálu Základka v pátek 5.10. 2012
ve 21.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka 7. díl - Homosexuál:

Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !