8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Základka 7. díl - Homosexuál

5. 10. 2012 | Základka díly
7. díl seriálu Základka nese název Homosexuál. Do školy přišel anonym, že někdo z učitelů je homosexuál. Ředitel Grepl rozjede trapné pátrání nejen po zmíněném kolegovi, ale také po autorovi dopisu. Roman to psychicky nevydrží a přizná se, že hledá jeho.

Ředitel se rozhodne uspořádat pro rodiče osvětovou akci. Jak dopadne? Školník Alois je naštvaný. Někdo mu ve skleníku krade lilie a rododendrony a on chce odhalit viníka. Půjčí si špionážního medvěda, kterého měla Alice v sauně. Co všechno díky skryté kameře odhalí?  

Základka 7. díl - HomosexuálŘeditel Grepl se v 7. dílu seriálu Základka vrací z nemocnice a všichni ho vřele vítají. Za jeho nepřítomnosti totiž vedla školu Róza, která zavedla tak trochu diktátorský režim. Dny v kalendáři do jeho návratu si netrpělivě odškrtávali hlavně Zolovi.

To, že se ujali Greplových synů, si vyčítali hned v první minutě. Jsou rádi, že přežili, i když následky si ponesou ještě hodně dlouho. Co se v době Rózina vedení ve škole dělo? A co Greplovi synové provedli Zolovým? To se dozvíte v 7. dílu seriálu Základka.

Kdo je homosexuál? To se dozvíte v 7. dílu seriálu Základka. Grepla čeká hned po návratu jedna nepříjemná povinnost. Do školy přišel anonym, že někdo z učitelského sboru je homosexuál. Ředitel ve snaze zjistit pravdu rozjede trapné výslechy svých podřízených, během nichž postupuje stejně citlivě jako slon v porcelánu. Roman to psychicky nevydrží a přizná se, že tím hledaným je on. Ukáže se, že nikomu z kolegů to nevadí.

Ale ředitel ve snaze dokázat rodičům, že jeho škola je pokroková, dostane zničující nápad. Po třídních schůzkách uspořádá osvětovou přednášku na téma homosexualita, spojenou s projekcí filmu. Rodičům Romana představí, všechno se vysvětlí a všichni budou spokojeni. Grepl netuší, jak moc se mýlí. Jak osvětová akce dopadne a co všechno během ní vyjde najevo?

Dušan uplácí v 7. dílu nového televizního seriálu Základka Alici kytkami. Chce, aby přestala trucovat a vrátila se k němu. Alice si jeho pozornosti užívá a Dušana si pěkně vychutnává, ale vracet se k němu zatím nechce. Problém je, že Dušan kytky nekupuje, ale krade je ve skleníku školníka Aloise. Ten už má krádeží dost a rozjede pátrací akci po zlodějích svých lilií a rododendronů.

Použije k tomu špionážního medvěda, kterého měla Alice s sebou v sauně při schůzce s Mrkvičkou. Alois pomocí skryté kamery zdokumentuje nejen Dušana, ale i spoustu dalších situací, které měly zůstat utajené. Kdo všechno do skleníku ještě chodil?

Sledujte 7. seriálu Základka v pátek 5.10. 2012
ve 21.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Základka 7. díl - Homosexuál:

Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
Základka 7. díl - Homosexuál
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles